Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο τρίτος της…παρέας στον Εδεσσαϊκό!

Μετά τους Λαφαζανίδη και Ρέτζια, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κάτοικος Έδεσσας.

Ο λόγος για τον 20χρονο (24/09/1996) αμυντικό, Άγγελο Κιόρτση (φωτ. αριστερά) ο οποίος θα συνεχίσει και στη Γ Εθνική με τους “πράσινους” που συγκροτούν σταδιακά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο παίζοντας στην ακαδημία του Ηρακλή ‘Εδεσσας. Στα 12 του χρόνια το ταλέντο του ξεχώρισε, κάνοντας τους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αγωνίζεται για 4 χρόνια αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Την περίοδο 2012-2013 πηγαίνει στην Κ17 της Βέροιας ενώ την επόμενη χρονιά έρχεται στην Ελπίδα ‘Εδεσσας.

Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ ‘Εθνικής με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Εθνικού Νέου Αγιονερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Εδεσσαϊκός ήρθε σε συμφωνία με το Αγγέλο Κιόρτση όπου στο πρόσωπο του βλέπει μια σίγουρη και αξιόπιστη λύση και για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Άγγελος στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και ήταν πάντα ένας εκ των κορυφαίων.»

Σε δηλώσεις που έκανε, στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο εν λόγω παίκτης ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας μου.Ήταν κάτι που ήθελα πολύ.Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά με μεγαλύτερες απαιτήσεις.Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected