Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πανιώνιος…Ευρώπης απόψε χωρίς όμως τηλεοπτική κάλυψη

Εννιά χρόνια απουσίας ήταν πολλά. Ο Πανιώνιος επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από εκείνα τα παιχνίδια με τη Νάπολι υποδεχόμενος την σλοβενική Γκόριτσα (22:00 Νέα Σμύρνη).

Οι «κυανέρυθροι» μετά από 2,5 χρόνια εντυπωσιακής παρουσίας στο ελληνικό πρωτάθλημα καλούνται αρχικά να απολαύσουν τον αγώνα και στη συνέχεια να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με ένα καθαρό σκορ.

Όπως αναφέρει η gazzetta, ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να συνεχίσει την πετυχημένη συνταγή των Μαρίνου Ουζουνίδη και Βλάνταν Μιλόγεβιτς κι ελπίζει ότι η ομάδα του θα δείξει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά της κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν φοβίζει.

Στα αγωνιστικά δύο είναι τα ερωτηματικά για τον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών και αφορούν τον βαθμό ετοιμότητας των δύο Ιρανών. Μασούντ και Χατζισαφί είναι πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αλλά λόγω της σημασίας του αγώνα όλα δείχνουν ότι και οι δύο θα βρίσκονται κανονικά στην αρχική ενδεκάδα.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά και τους Μπανανά και Οικονόμου στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κόρμπος και ο Σαββίδης, με τους Λάμπρου (δεξιά), Μασούρα (αριστερά) και Μασούντ (σε ελεύθερο ρόλο) πίσω από τον προωθημένο Γεσίλ.

Από την πλευρά η Γκόριτσα και ο Μίραν Σρέμπνιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Στρούκελ και του κεντρικού αμυντικού Σκάρομποτ. Η σλοβενική ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Γκρέγκοριτς, Κάβτσιτς, Γιόγκαν, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Κόλεντς, Ζιγκόν, Γκρούντινα, Οσούτζι και Φιλίποβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected