Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Πανιώνιο!

Χάρη σε δύο γκολ και μια “κερδισμένη” κόκκινη του… μπαρουτοκαπνισμένου Γεσίλ, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη και πήρε “καθαρό” σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Το νέο… Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται πως βρίσκει στο πρόσωπο του Γεσίλ ο Πανιώνιος. Όπως αναφέρει το contra, ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της σεζόν για τους “κυανέρυθρους” και με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη με 2-0 στον Πανιώνιο κόντρα στην Γκόριτσα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια” και μόλις στο 12ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά υπέροχη κάθετη του Κόρμου στον Γεσίλ, ο τελευταίος απέφυγε τους αντιπάλους του και με όμορφο σουτ νίκησε τον Σόρτσαν για το 1-0, στέλνοντας στον… 7ο ουρανό τους 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Παρά το γκολ του ο Πανιώνιος δεν σταμάτησε να πιέζει και στο τέλος του ημιχρόνου “κέρδισε” την αποβολή του Κάβτσιτς και πάλι με τον Γεσίλ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών εκτέλεσε τον κίπερ της Γκόριτσα, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά “κλείδωσε” το παιχνίδι. Ακόμη μια ευρωπαϊκή νίκη στο βιογραφικό του Μιχάλη Γρηγορίου, με την ομάδα του πλέον να βρίσκεται με ενάμιση πόδι στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Χατζησαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90’+2’), Μασούντ (78’ Ντουρμισάι), Μασούρας, Γεσίλ (82’ Ταπόκο).

Γκόριτσα: Σορτσάν, Κελτσέρ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (46’ Τσουρκ), Κόλεντς (46’ Μάρινιτς), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν, Κάβσιτς, Γιογκάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected