Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο 17χρονοι στον Πιερικό

Δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας και είναι μόλις 17 ετών απέκτησε ο Πιερικός.

Η ομάδα της Κατερίνης γνωστοποίησε την απόκτηση των Βασίλη Τουλίκα και Γιώργου Καταχιώτη, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και ολοκλήρωσαν το τυπικό σκέλος της ένταξης τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά :

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση δυο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Πιερία:

Τον 17χρονο αριστερό μπακ Βασίλειο Τουλίκα ο οποίος έχει εξέλθει από τα σπλάχνα της ομάδας μας αγωνιζόμενος σ΄ όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ καθώς επίσης αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΜΣ Βατανιακού, στην Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και τελευταία στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους. Η προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας μας.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.”

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ήταν ένα παιδικό όνειρο για μένα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Τον 17χρονο μέσο Γιώργο Καταχιώτη ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Πλαταμώνα, στους Πόντιους Κατερίνης και τελευταία στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου.

Η προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας μας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι χαρά μου να ανήκω στην ιστορική ομάδα της πόλης μου τον ΠΙΕΡΙΚΟ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected