Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε και Δημητρίου, τέλος ο Κοκκίνης

Τέταρτη μεταγραφή για τον ΠΑΟ Βάρδας, που απέκτησε και τον Άγγελο Δημητρίου.

Μετά τους Κωνσταντινίδη, Μελετίδη, Χούσα, η διοίκηση των “πρασίνων” κάνει πράξη τις εξαγγελίες της για ενίσχυση και ενσωματώνει στο ρόστερ έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον 23χρονο (18/04/1994) Άγγελο Δημητρίου, ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα και εκτός της Παναχαϊκής, έχει παίξει στο παρελθόν σε ΑΕ Καραϊσκάκη, Φωκικό, Ιωνικό, Ατρόμητο και Δαβουρλή ’92.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό και υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό και η ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ τον απέκτησε ενεργώντας άμεσα, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Καλωσορίζουμε τον ΑΓΓΕΛΟ στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ ”

Ο πατρινός υψηλόσωμος αμυντικός (1,89μ. ) κεντρικός αμυντικός είναι 23 ετών – έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1994 – και έχει αγωνιστεί κατά σειρά: Στην ακαδημία του Δαβουρλή Κ. ’92, μετά στην Κ20 του Ατρομήτου Περιστερίου, Ιωνικό Νικαίας, Φωκικό (Φούτμπολ Λιγκ), Α.Ε Καραϊσκάκη και Παναχαϊκή.”

Αποχωρεί ο Γιώργος Κοκκίνης

Μέσω του προφίλ του στο facebook, ο Γιώργος Κοκκίνης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο 28χρονος (27/04/1989) αμυντικός μεταγράφηκε τον Γενάρη από τον Ιάλυσο και βοήθησε σημαντικά τους “πράσινους” στην πορεία του στον δεύτερο γύρο.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Δωτιέα Αγιάς, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή, Εθνικό, Αιγάλεω, Ηλυσιακό και Ατρόμητο Λάππα.

δείτε το ποστάρισμα του :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected