Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μένει ελεύθερος ο Σωτήρης Ιωακειμίδης!

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει το…DNA του πρωταθλητή, είναι από σήμερα ελεύθερος και (φυσιολογικά) περιζήτητος!

Ο λόγος για τον Σωτήρη Ιωακειμίδη, ο οποίος αποχωρεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και αναμένεται να γίνει (για ένα ακόμη καλοκαίρι) μήλον της έριδος για τις ομάδες που αναζητούν μια καλή λύση στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 30χρονος (09/09/1986) πορτιέρο, που αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στην Α1, πανηγύρισε φέτος το τρίτο συνεχόμενο (!) πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορετικές ομάδες. Το 2015 κατέκτησε τον τίτλο με τον ΑΣ Ειρηνούπολης, το 2016 με τον ΦΑΣ Νάουσα και φέτος με τους “πράσινους”, σε μια ακόμη πολύ ποιοτική χρονιά.

Ο ίδιος μίλησε λίγο πριν στο SportsUp και αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε με όλους όσους συνυπήρξε το διάστημα αυτό στον Μέγα Αλέξανδρο και εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Πέρσι τέτοιο καιρό άφησα μια μεγάλη οικογένεια, τον ΦΑΣ Νάουσα, φέτος αφήνω για τον ίδιο ακριβώς λόγο μια άλλη οικογένεια αυτή του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις με αναγκάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην αγωνιστώ στη Γ Εθνική, παρά το γεγονός πως είναι ένας διακαής πόθος μου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση της ομάδας (δεν αναφέρω ονόματα γιατί είναι… άπειρα), τους συμπαίκτες και τον προπονητή για την άψογη συνεργασία μας! Καλή συνέχεια ΜΕΓΑ! Εις το επανιδείν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected