Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η “πρώτη” του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της περιόδου 2017/2018 (photos)

Στο γήπεδο του ΑΟΞ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε άκρως οικογενειακό κλίμα ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν που έχοντας την περσινή εμπειρία, όλοι στην ομάδα ελπίζουν φέτος να τερματίσουν ακόμα ψηλότερα.

Παρόντων όλων των ποδοσφαιριστών, του ιδιοκτήτη Μπάμπη Χατζημεστή, του προέδρου Μιχάλη Χατζηκλεάρχου, αλλά και των Μάκη Μπογιατζίδη και Παναγιώτη Καμαράκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης. Φυσικά παρόντες ήταν και όλοι οι παίκτες, δεδομένου πως οι περισσότεροι εξ’αυτών παραμένουν από τον περσινό κορμό της ομάδας, αλλά πέρα από τους περσινούς παίκτες, το παρών έδωσαν και μερικοί νέοι ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν και από τον Ορφέα το επόμενο διάστημα.

Το «παρών» μεταξύ άλλων, στην πρώτη προπόνηση του Ορφέα έδωσαν και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην πρόεδρος του Ορφέα Γιώργος Τριάντης, αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΞ Χριστόφορος Διαμαντής, αλλά και φίλοι της ομάδας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος, που ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες του Ορφέα και φυσικά στο τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση να έχουν μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς

δείτε φωτογραφίες στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected