Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ξανά “μελανόλευκος”!

Στο Αίγιο επιστρέφει και πάλι μετά από απουσία ενός έτους, ο Τάσος Παπαχρήστος.

Ο 24χρονος (05/03/1994) αμυντικός αγωνίστηκε φέτος σε 22 παιχνίδια με την ομάδα της Λακωνίας στη Football League, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης, Ρούβα, Πλατανιά, Ναυπακτιακό και στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παπαχρήστο. Ο 24χρονος αμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τους ανθρώπους της διοίκησης, με τους οποίους συμφώνησε να φορέσει τη «μελανόλευκη» φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΕ Σπάρτη, έχοντας αποχωρήσει από τον Παναιγιάλειο, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει επίσης και τη διετία 2012-2014. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει μια αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε Ναυπακτιακό Αστέρα (2010-2011), Πλατανιά (2011), Ρούβα (2012), Αστέρα Τρίπολης (2014-2015) και Πανθρακικό (2015-2016)».

Παραμένει κάτοικος Αιγίου ο Σκαρτσίλας

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει πως ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας θα φορά τη «μελανόλευκη» φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος Αιγιώτης επιθετικός συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με μέλη της διοίκησης, με τα οποία συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη «Μαύρη Θύελλα» για ακόμα ένα χρόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected