Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δικοί του και οι Βασίλας, Γκίκας!

Μετά τον Μπαλογιάννη, που αποχαιρέτησε τον Εθνικό Φιλιππιάδας μέσω επίσημης δήλωσης του, ο Τηλυκράτης κάνει δικό του και τον Νίκο Βασίλα.

Όπως αναφέρει το Sportime24, o 21χρονος (14/03/1996) αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Σκουφά Κομποτίου, στη συνέχεια στην ΑΕ Καραϊσκάκης, επέστρεψε στον Σκουφά Κομποτίου από όπου και παραχωρήθηκε στην Αμβρακία Κωστακιών.

Ο Νίκος Βασίλας πέρυσι με τη φανέλα της Αμβρακίας Κωστακιών αγωνίστηκε σε 25 ματς και πέτυχε τρία γκολ.

Την ίδια ώρα, στον Τηλυκράτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Γκίκας. Ο πρώην πλέον παίκτης του Ρήγα Φεραίου, αφού εξέτασε τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του επέλεξε την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, αφενός λόγω της οικονομικής πρότασης που του έγινε και των εγγυήσεων που του παρείχε αφετέρου διότι έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για φέτος που φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Football League.

Οι άνθρωποι της νέας του ομάδας τον είχαν ξεχωρίσει από πέρσι και ειδικά από τους δύο αγώνες του Ρήγα Φεραίου με τον Τηλυκράτη και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους, με τον 25χρονο παίκτη να έχει απορρίψει την πρόταση και του Ολυμπιακού Βόλου μεταξύ άλλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected