Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής των νεοφώτιστων

Και επίσημα πλέον ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής με Μίλτο Δουλγέρη προπονητή και Παντελή Κρυστάλλη τεχνικό διευθυντή, θα πορευθεί στην Γ’ Εθνική, αφού σήμερα Τρίτη 18/7, ανακοινώθηκαν από την Διοίκηση.

Όπως αναφέρει το serresgoal, το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν ο Νίκος Τοπαλίδης, ο οποίος επιστρέφει στην γενέτειρά του, αυτή φορά ως βοηθός προπονητή, ενώ ο Θωμάς Τσίμας θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο 53χρονος τεχνικός Μίλτος Δουλγέρης που έχει εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες με πολλές Σερραϊκές ομάδες, την περασμένη χρονιά κάθισε στον πάγκο της γειτονικής Αναγέννησης, ενώ παλιότερα δούλεψε σε Σκοτούσσα, Βαλτερό, Νέα Ζίχνη, Ηράκλεια, Ροδόπολη, Αμμουδιά, Νέα Τυρολόη και Δασοχώρι.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Τέλης Κρυστάλλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΠΕ Λαγκαδά, έχει μεγάλη εμπειρία από την Γ΄Εθνική, αφού έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην κατηγορία και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο εφόδιο για το χτίσιμο της νέας ομάδας, αφού το τεχνικό τιμ ήδη έχει έτοιμους τους στόχους και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected