Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστικά “Κρητικός” ο Κερμενίδης!

Από την Μεσσηνία και τον Τσικλητήρα, στα Χανιά και την Παλαιόχωρα θα βρεθεί ο Νίκος Κερμενίδης! 

Οπως αποκαλύπτει το sport365.9r, ο Μακεδόνας μέσος υπέγραψε με την ομάδα της Κρήτης της οποίας θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πολυσύνθετος μέσος θα σμίξει για 4η φορά στην καριέρα του με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη μετά τους Ζάκυνθο, Κόρινθο και Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πριν λίγο καιρό τις τύχες των νεοφώτιστων και επιδίωξε από την πρώτη μέρα να τον εντάξει στην ομάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Τσικλητήρα είχε προτάσεις από τις… μισές ομάδες του ομίλου αλλά τελικά τον κέρδισε η προσέγγιση των Κρητικών.

Ο Νίκος Κερμενίδης είχε γεμάτη σεζόν με τον Τσικλητήρα Πύλου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς αγωνίστηκε σε 25 ματς (2.070 λεπτά), έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ. Ο 28χρονος επιτελικός μέσος υπήρξε διεθνής στις Εθνικές Παίδων και Ελπίδων και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον οποίο υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Αετό Σκύδρας, Ζάκυνθο, Κόρινθο, Ορφέα Ελευθερούπολης, Καλαμάτα και Θεσπρωτό. Ο ΑΟ Παλαιόχωρας θα πραγματοποιήσει φέτος την πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική και έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Πλατανιά, Ιερόθεου Μαζιώτη και των Παντελή Σαμαρά, Γιάννη Καζαντζίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected