Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επέστρεψε ο Τζανής!

Επιστρέφει στον Ατσαλένιο μετά από έναν χρόνο ο Μηνάς Τζανής!

Ο 33χρονος (04/07/1984) μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπος του Ατσαλένιου στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τις φανέλες των Κισσαμικού, ΑΕ Ερμιονίδας, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, ΟΦΗ και Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, ανακοινώνει την μετεγγραφή-επιστροφή του Μηνά Τζανή στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια μας τον Μηνά, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Τζανής ξεκίνησε από τον ΠΟΑ και τη σεζόν 2004-05 πήγε στον ΟΦΗ με τον οποίο αγωνίστηκε και στη Super League. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατσαλένιο και έπειτα πέρασε από Διαγόρα Ρόδου, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Επέστρεψε τη σεζόν 2009-10 στον ΠΟΑ για να ακολουθήσει ο Πλατανιάς, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2013-14 έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών και στη συνέχεια πέρασε από Ερμιονίδα, Κισσαμικό, Ερμή Ζωνιανών για να βρεθεί πέρσι στον Εργοτέλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected