Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Όλο και δυναμώνει το ρόστερ!

Ακόμα δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο Μακεδονικός, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τους Θανάση Κανούλα και Αλέξανδρο Βόσδου.

Ο 25χρονος (19/02/1992) επιθετικός την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League, με την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, Τύρναβο, ΟΦΗ Άρη και Αναγέννηση Επανομής.

Την ίδα ώρα, ο Αλέξανδρος Βόσδου είναι 22 ετών (16/01/1995) αμυντικός και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική με την φανέλα του ΑΟ Καρδίας, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Θανάση Κάνουλα και Αλέξανδρο Βόσδου, δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα με την εμπειρία τους να πετύχει τους στόχους της στην Γ’ Eθνική κατηγορία.

Ο 25χρονος επιθετικός Θανάσης Κάνουλας διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής, Άρη, ΟΦΗ, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Αλέξανδρος Βόσδου είναι 22 χρονών και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναικού. Αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου μπακ και μεσοαμυντικού και τις τελευταίες σεζόν ήταν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, και Α.Ο.Καρδίας όπου και αποκτήθηκε.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους δύο παίχτες στην μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού και τους εύχεται μια υγιής χρονιά με επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected