Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αδιέξοδο και…επίσημα στον Ιωνικό!

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ιωνικού, Αριστειδόπουλος Αναστάσιος μίλησε στο ionikosfc.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά όσο ανέφερε:

«Βρισκόμαστε, εδώ και δύο μήνες σχεδόν, σε διαρκή προσπάθεια για την εξεύρεση της επόμενης μέρας, έχοντας προσεγγίσει δεκάδες ανθρώπους έτσι ώστε να αναλάβουν Διοικητικά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το μεγαλύτερο αγκάθι στην προσπάθειά μας αποτελούσε (και ενδεχομένως αποτελεί) η αβεβαιότητα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου. Βλέποντας τις ομάδες από την Football League να αποχωρούν η μία μετά την άλλη, την στιγμή που ελάχιστες κατάφεραν να πάρουν άδεια συμμετοχής, ξέρουμε ότι η πιθανότητα να κληθούμε να αγωνιστούμε στην 2η Εθνική κατηγορία, είναι ορατή. Δυστυχώς όμως έχουμε φτάσει στις 22 Ιουλίου και οι Υπεύθυνοι δεν έχουν δείξει ακόμα την επιθυμία να αναλάβουν την ευθύνη παίρνοντας ριζικές αποφάσεις.

Οι άνθρωποι που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την Διοικητική εμπλοκή τους στην ομάδα μας, ήταν αποκλειστικά για την Football League.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρεθούμε και την επόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική, τα πράγματα είναι δραματικά. Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Αναμένεται ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και κάθε μέρα που χάνεται ενισχύει μια ήδη κρίσιμη κατάσταση.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected