Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δήμος Συμπεθέρης : “Τα δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να παραμείνω!”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά τη Γ Εθνική στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, είναι ο Δήμος Συμπεθέρης.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ανανέωσε σήμερα (21/7) με τους “πράσινους” και θα αγωνιστεί και πάλι σε εθνική κατηγορία μετά τη σεζόν 2013/2014, ως μέλος τότε του ΦΑΣ Νάουσα.

Επ ευκαιρία της επέκτασης της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές, μίλησε στο SportsUp και αναφέρθηκε τόσο στη στήριξη της οικογένειας Παπαδόπουλου όσο και για τη χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου για τη στήριξη τους όλη τη χρονιά τόσο στην ομάδα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ήταν επιθυμία και από τις δύο πλευρές να παραμείνω και βεβαίως η άψογη συνεργασία καθ όλη τη διάρκεια τους παρουσίας μου αλλά παράλληλα και η φετινή επιτυχία, ήταν δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία ώστε να συμφωνήσω για την παραμονή μου.

Άλλωστε, πλησιάζει το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και πλέον πολύ σπουδαίο ρόλο παίζει επίσης το καλό κλίμα στον σύλλογο, στοιχείο που πηγάζει από τους εξαιρετικούς ανθρώπους που απαρτίζουν την οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου.

Εύχομαι υγεία σε όλους και η ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει τη νέα σεζόν.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απαντήσω στα λεγόμενα του Γιώργου Ποτουρίδη, ο οποίος υποστήριξε πως επιθυμεί την παραμονή μου στην ομάδα… Αδελφέ Γιώργο, όσες φορές σε άφησα μόνο στη ζωή, έκανες λάθη!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected