B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στο Κλειδί Ντόι και Δρομπουλιανούδης!

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα (22/7) ο Εθνικός Κλειδιού, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παναγιώτη Δρομπουλιανούδη από τον Μακεδονικό Πλατάνου και του Ούλι Ντόι από τη Δόξα Λιανοβεργίου, δύο παίκτες που έχουν την ικανότητα να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Εθνικού.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (02/09/1991), αγωνίζεται στην άμυνα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ενώ ο Ντόι είναι 19 ετών (30/11/1997), μέσος και επίσης φόρεσε τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με 2 ακόμα ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δρομπουλιανούδη (Αμυντικός 2/9/1991) o οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Μακεδονικό Πλατάνου και θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ομάδα καθώς είχε ξαναφορέσει την φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ και την σεζόν 2011-2012.

Στην ομάδα μας και νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται και ο Ούλι Ντόι (κεντρικός 30/11/1997) από την Δόξα Λιανοβεργίου.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη και τον Ούλι στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected