Κατηγορίες
Super League 1

Υπάρχουν κενά στον Πανιώνιο, τα οποία θα καλυφθούν!

Ο Πανιώνιος απέκλεισε τη Γκόριτσα, “βλέπει” Μακάμπι Τελ Αβίβ και παράλληλα επιχειρεί να καλύψει τα κενά στο ρόστερ. Προχωρά του Κάργα, πάει για αμυντικό μέσο και εξτρέμ, φευγάτος ο Μαϊσουράντζε.

Με δύο νίκες ο Πανιώνιος πέταξε εκτός Ευρώπης τη Γκόριτσα και πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αντίπαλος τώρα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία κοντράρεται την Πέμπτη (27/7) στο Τελ Αβίβ η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Χωρίς τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί στην αποστολή, λόγω της νομοθεσίας στη χώρα τους, που τους απαγορεύει να ταξιδέψουν στα “παλαιστινιακά εδάφη”, όπως αναφέρεται η περιοχή στα διαβατήρια των Ιρανών, αφού το Ισραήλ δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από την Κυβέρνηση της χώρας της Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει το Sport24, πρόβλημα όμως υφίσταται και για τη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, αφού ενδεχόμενη συμμετοχή τους σημαίνει ότι αναγνωρίζεται έμμεσα το Ισραήλ ως κράτος. Πάντως στον Πανιώνιο θα επιχειρήσουν να βρουν μια φόρμουλα, ώστε να παίξουν Μασούντ και Χατζισαφί στο δεύτερο παιχνίδι, στην Αθήνα.

Η αποστολή του Πανιωνίου επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/7) στην Αθήνα από τη Σλοβενία και παράλληλα με την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μακάμπι, η δουλειά σε μεταγραφικό επίπεδο συνεχίζεται, αφού το ρόστερ ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί. Για πόσες όμως κινήσεις πάει ακόμη ο “Ιστορικός”;

Κάργας και άλλοι δύο

Ο Γιάννης Κάργας όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί. Θα συνιστά, δηλαδή, έκπληξη αν δεν προχωρήσει η απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά, στον οποίο είχε γεμάτη χρονιά (έπαιξε σε 26 αγώνες), και έχει συμφωνήσει με τους “κυανέρυθρους”.

Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές. Δεν είναι η μοναδική κίνηση που θα γίνει. Ο Πανιώνιος θα πάει για τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, έναν αμυντικό μέσο και έναν εξτρέμ. Αναζητείται δηλαδή ο παρτενέρ του Κόρμπου και ένας που θα πλαισιώσει τους Μασούρα – Λάμπρου.

Δύσκολα παραμένει ο Μαϊσουράντζε 

Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε αποτέλεσε την πρώτη χρονικά προσθήκη του Πανιωνίου, αλλά όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει. Όχι διότι είναι κακός παίκτης, αλλά καταλαμβάνει θέση ξένου και αυτό συνιστά πρόβλημα. Ο Γεωργιανός, υπενθυμίζεται, έμεινε εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Γκόριτσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected