Κατηγορίες
Football League

Παραμένουν κάτοικοι Τρικάλων

Μπορεί η πρόταση να ήταν σπουδαία πρόκληση για τον ίδιο, ο Μάνος Αποστολίδης όμως παραμένει στην οικογένεια των Τρικάλων. Ανανέωσε και Κατσαντώνης.

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος γκολκίπερ σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΑΟ Τρίκαλα. Η αποφασιστικότητα της διοίκησης και η θέληση τους για την παραμονή μου στην ομάδα, οι επαγγελματικές συνθήκες και οι κινήσεις που γίνονται, η δυναμική του κόσμου και η μεγάλη ιστορία του ΑΟΤ με βοήθησαν αρκετά να πάρω την τελική μου απόφαση.

Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με ταπεινοφροσύνη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει όλους μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμο για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα είχε δεσμευτεί πως στην 1η ομάδα θα προωθηθούν παίκτες από την Κ19 και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό Χρήστο Κατσαντώνη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αντρέας Μπέκιος, ο οποίος και φωτογραφήθηκε μαζί με τον ταλαντούχο παίκτη, τόνισε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμφωνία με τον Κατσαντώνη. Πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΤ. Στόχος μας είναι η προώθηση ποδοσφαιριστών απο την Κ-19 και απώτερος σκοπός είναι η απόλυτη στήριξη του ερασιτέχνη και των τμημάτων υποδομής του».

Σε δήλωση του ο 18χρονος επιθετικός του ΑΟΤ τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ σημαντικό που οι διοικούντες δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν και να στηρίξουν Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected