Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα μπλε ο Παναγιωτόπουλος, παραμένει ο Αγοραστός

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Πανθηραϊκού με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, καθώς ο πολύπειρος παίκτης υπέγραψε στην ομάδα της Σαντορίνης και θα τεθεί στις υπηρεσίες του Γιώργου Αρχοντάκη με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο νέος φορ του Πανθηραϊκού την περσινή χρονιά ξεκίνησε το Α’ εξάμηνο στη Θύελλα Ραφήνας πριν μεταγραφεί στους λύκους, παράλληλα, ο ικανότατος άσος έχει παίξει σε Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ένωση Μιδέας, Θήβα, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Φωστήρα, Μανδραϊκό.

Η εμπειρία του και ικανότητα του, μαρτυρούν ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Κυκλάδων στην προσπάθεια που θα καταβάλει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παναγιωτόπουλου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι επιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Θήβα, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Φωστήρα, Μανδραϊκό, Ατρόμητο Πειραιά, Παναργειακό, Θύελλα Ραφήνας και Παναργειακό. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Παραμένει ο Αγοραστός

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Αγοραστό. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected