Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξεκίνημα με Χατζησταμάτη!

Την πρώτη του προσθήκη στη θερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος “επενδύοντας” στον 20χρονο μέσο Αποστόλη Χατζησταμάτη.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Νέα Ιωνία αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τόσο ως κεντρικός μέσος (οχτάρι) όσο και ως αμυντικός χαφ.

Ξεκίνησε από την Κ-20 της Νίκης Βόλου ενώ έχει περάσει και από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και την ΑΕ Διμηνίου. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν βρέθηκε στη Νίκη Βόλου χωρίς ωστόσο να καταγράψει συμμετοχή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χατζησταμάτης αποτελεί το δωδέκατο μέλος του φετινού ρόστερ που δημιουργείται για τους Κυανόλευκους καθώς έχει προηγηθεί η επίτευξη παραμονής 11 ποδοσφαιριστών (Σπαθής – Αλεξίου ως παίκτες προπονητές, Γκάγκας, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Μπόρας, Τσελεπής, Καναβός, Μπακάλης, Τσουμπέκος, Ράπτης) από την την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, οι επαφές για ανανεώσεις και νέες μεταγραφές συνεχίζονται…

Ο ελπιδοφόρος παίκτης με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Μπαλαμώτη και τον εκ των Γενικών Αρχηγών, Παναγιώτη Βασιλειάδη (δεξιά), κατά την παρουσίασή του στα γραφεία της ομάδας.

Η δήλωση του νεαρού μέσου στο Αθλητικό Βαγόνι: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο. Είναι αρκετά σημαντικό ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι συνάντησα νέους ανθρώπους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected