Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Ερυθρόλευκος” και ο Μπουρλάκης!

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πανηλειακός, που μετά τους Νικολόπουλο, Κολόκα, Σούλη και Καλλιακμάνη, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 23χρονος (14/12/1993) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 24χρονος Πατρινός επιτελικός χαφ (γεννημένος στις 14/12/1993) που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σαν σέντερ φορ έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από την Παναχαϊκή και παρά τις προτάσεις που είχε για να παραμείνει στη Football League, επέλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπουρλάκης μετά το ξεπέταγμα του από την Κ20 της Παναχαϊκής και την άνοδο του στην ανδρική ομάδα, μετακόμισε στον Παναιγιάλειο. Στο Αίγιο – έχοντας γεμάτες συμμετοχές στην Β’ Εθνική – παρέμεινε μέχρι και τον περασμένο Γενάρη, οπότε και η Παναχαϊκή τον απέκτησε ξανά, για να στεφθεί λίγους μήνες αργότερα πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί σε Φωστήρα Οβρυάς, Ζαβλάνι και Τριταιικό.

Ο νέος παίκτης της ομάδας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του συλλόγου, και αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, κατόπιν πήρε μια πρώτη «γεύση» από το νέο «σπίτι» του.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected