Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Με τις τέσσερις αυτές μεταγραφές, κλείνει το ρόστερ!

Η Παλαιόχωρα όπως ανακοίνωσε ολοκλήρωσε το ρόστερ της με τέσσερις ακόμα προσθήκες που πραγματοποίησε, με τις οποίες έφτασε συνολικά τις 10.

Όπως αναφέρει το athlitiko, επίσημα παίκτης της ομάδας είναι ο Γιώργος Πονηρός, ενώ τα νέα ονόματα που προέκυψαν είναι αυτά των Θοδωρή Κουμπαρούλη, Σταύρου Τσορμπατζίδη και Ανδρέα Κορνελάτου. Επίσης όπως ενημερώνει ο ΑΟΠ από την έναρξη της προετοιμασίας θα συμμετέχει στις προπονήσεις δοκιμαστικά ο Γιάννης Ζουμπούλης.

Το who is who των παικτών:

Γιώργος Πονηρός:

Ο Πονηρός είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1987 στο Αγρίνιο και την πρώτη του παρουσία σε εθνικές κατηγορίες την είχε το 2007 με τη φανέλα του Ακαρνανικού Φυτειών. Στη συνέχεια βρέθηκε για δύο σεζόν σε Γ’ και Β’ Εθνική στον Παναιτωλικό και για μία σε Αίαντα Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική) και Διαγόρα Ρόδου (Β’ Εθνική). Από το 2012 αποτέλεσε τον “φύλακα-άγγελο” της εστίας της Ερμιονίδας με την οποία έχει συμμετοχές σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική.

Θοδωρής Κουμπαρούλης:

Είναι αμυντικός γεννημένος την 1η Ιουλίου 1987, που ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω (Α’ Εθνική), με το οποίο έπαιξε και σε Β’, Γ’ Εθνική και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αγία Παρασκευή (Δ’ και Γ’ Εθνική), Πανιώνιο (Super League), Πάμισο Μεσσήνης (Δ’ Εθνική), Αχαρναϊκό (Γ’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Γ’ Εθνική), ΑΟΤ Αλίμου (Football League), Τρίκαλα (Football League), Πανθηραϊκό (Γ’ Εθνική) και Διαγόρα Σεβαστής (Γ’ Εθνική).

Σταύρος Τσορμπατζίδης:

Έχει γεννηθεί στις 18 Αυγούστου 1991 και είναι αμυντικός. Στις εθνικές κατηγορίες εμφανίστηκε πρώτη φορά με τον Τύρναβο με τον οποίο έπαιξε σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Ακολούθησαν η Ζάκυνθος σε δύο διαφορετικές θητείες (Γ’ Εθνική και Football League), η Κόρινθος και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική. Την περασμένη σεζόν ήταν στη γερμανική Ντούισμπουργκ και ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Λουτράκι.

Ανδρέας Κορνελάτος:

Γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1991 αγωνίζεται ως μέσος. Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκίνησε από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και οι πρώτες του παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες έγιναν με τον Αστέρα Μαγούλας στη Football League 2. Με την ομάδα της Μαγούλας έπαιξε και στη Football League, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε και με Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Γαζώρου και Πανελευσινιακό. Στη συνέχεια είχε από μισή σεζόν χωρίς πολλές συμμετοχές σε Ιάλυσο και Χαλκίδα στη Γ’ Εθνική, για να ολοκληρώσει την περασμένη χρονιά στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο τοπικό Ευβοίας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τον Γιάννη Ζουμπούλη πέρσι ήταν στην ολλανδική TAC ’90. Γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1996 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα (Δ’-Γ’-Β’ Εθνική) και έπαιξε και σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Εορδαϊκό στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας:

“Ο Α.Ο. Παλαιόχωρας ανακοινώνει ότι συμπλήρωσε το ρόστερ της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως, ο τερματοφύλακας Πονηρός Γεώργιος ετών 29, με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες Β Εθνικής, καθώς και οι αμυντικοί Κουμπαρούλης Θεόδωρος, 30 ετών και Τσορμπατζίδης Σταύρος, 26 ετών. Στα χαφ έκλεισε η συμφωνία με τον Κορνελάτο Ανδρέα, 26 ετών. Τέλος, 31 του μήνα θα βρίσκεται στα Χανιά για να δοκιμαστεί από τον προπονητή, ο αμυντικός Ζουμπούλης Ιωάννης, 21 ετών, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Ολλανδική tac90. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ανάρτηση στην σελίδα του A.O Παλαιόχωρας με το ολοκληρωμένο ρόστερ της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected