B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Τις πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην ΑΕΠ Βέροιας και θεωρούνται ιδιαίτερα έμπειροι όχι μόνο για την Α2 Ερασιτεχνική.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Ντόβας συναντήθηκε σήμερα με τους Ανδρέα Θεοδωρίδη, Γιάννη Πουλιόπουλο και Νίκο Κιατικίδη, οι οποίοι και θα ενισχύσουν τον Αστέρα την επερχόμενη σεζόν.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (19/05/1991), αμυντικός και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Βέροιας, πριν μεταπηδήσει στην ΑΕΠ όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Γιάννης Πουλιόπουλος είναι 23 ετών (30/06/1994), επίσης αμυντικός από τα “σπλάχνα” των Ποντίων ενώ ο Κιατικίδης είναι 27 ετών (08/05/1990), αμυντικός με τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να εντοπίζονται στην Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση των (αρ.) Θεοδωριδη Ανδρέα, Πουλιόπουλο Γιάννη και Κιατικίδη Νίκο.

Οι 3 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την προηγούμενη σεζόν στην Α.Ε.Π και διακρίνονται για το εξαιρετικό ήθος τους και τον χαρακτήρα τους, ενώ θα βοηθήσουν στη διατήρηση ενός νεανικού και ανταγωνιστικού ρόστερ.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή σεζόν, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected