Κατηγορίες
Football League

Παραμένει παρά τις σειρήνες!

Το θέμα της αδειοδότησης μπορεί να πήρε αρνητική τροπή για τον Κισσαμικό, αλλά η ομάδα συνεχίζει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την Τετάρτη (26/07) σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μία θετική εξέλιξη.

Ένας από τους διακριθέντες τη σεζόν που πέρασε, ο Νώντας Παντελάκης, θα παραμείνει για τρίτη χρονιά στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι “φλέρταρε” έντονα με τον ΟΦΗ και αποτελούσε προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για το κέντρο της άμυνας.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο 22χρονος αμυντικός δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μοναδική προϋπόθεση να πήγαινε στην ιστορική ομάδα της Κρήτης ήταν να αποδεσμευτεί από τους “ερυθρόλευκους”. Οι Πειραιώτες όμως δεν επιθυμούσαν να τον αφήσουν ελεύθερο και συμφώνησαν να παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στον Κισσαμικό για να πάρει περισσότερες παραστάσεις.

Ο Παντελάκης καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας του Κισσαμικού με πολύ καλές και παθιασμένες εμφανίσεις και είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected