Κατηγορίες
Football League

Οριστικό το “διαζύγιο”

Παρελθόν από την ομάδα της Σπάρτης, αποτελεί ο Κώστας Ηλιόπουλος. Ούτε η τελευταία επαφή ανάμεσα στην πλευρά του 28χρονου φορ και αυτή της ομάδας, έφερε την συμφωνία, με αποτέλεσμα να επέλθει το οριστικό «διαζύγιο».

Έτσι, ανοίγει, πλέον, ο δρόμος για την ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που ήδη έχει ο παίκτης με την ομάδα του Βόλου.

Ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Σπάρτης, με δηλώσεις του στο FL News,  αφού τόνισε πως φεύγει σαν φίλος  από την ομάδα, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στα δύο χρόνια παρουσίας του στους «Λάκωνες», από την διοίκηση, μέχρι το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο όμορφα χρόνια στην Σπάρτη, οι δρόμοι μου με την ομάδα χωρίζουν κάπου εδώ, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Φεύγω σαν φίλος από την Σπάρτη, δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμα μου από την ομάδα. Φεύγοντας αφήνω πίσω μόνο φίλους αλλά παίρνω μαζί μου όμορφες αναμνήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή διοίκηση της ομάδας και εύχομαι η ομάδα από εδώ και πέρα να επιτύχει στους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου, Σωτήρη Αντωνίου, που με επέλεξε από την Γ’ Εθνική και μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω τόσες όμορφες στιγμές στην ομάδα της Σπάρτης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην γενικό αρχηγό της Σπάρτης, τον Θύμιο Σταυρόπουλο, που ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια. Φυσικά, όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους συνεργάστηκα τα δύο τελευταία χρόνια, όπως και όλους αυτούς, εντός και εκτός ομάδας, που με στήριξαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ στα δεδομένα μιας πόλης όπως η Σπάρτη.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, όμως, πηγαίνει στον κόσμο της ομάδας, που με έκανε να νιώσω δικό τους παιδί. Τους εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα της Σπάρτης, γιατί τους αξίζουν τα καλύτερα.

Φεύγω σαν φίλος από την Σπάρτη και, ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected