Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστροφή στους “πράσινους” ο Παναγιώτου!

Τρίτη μεταγραφή για τον Παναργειακό, που μετά τους Σβόγιτς και Καλογεράκη, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Κώστα Παναγιώτου.

Ο 22χρονος (11/02/1995) αμυντικός αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην ΑΕ Ερμιονίδας, με την οποία συμμετείχε στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2008 από την ομάδα του Α.Ο. Δαλαμανάρας όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας ήταν ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός όπου έμεινε για μία χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί είναι ο Αριστέας (2011-2012) Νέοι Παναργειακού (2012-2013) Νέοι Παναθηναϊκού (δεύτερο εξάμηνο 2013) και επιστροφή στον Παναργειακό το καλοκαίρι όπου και έμεινε μέχρι την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Το 2012 ο Παναγιώτου είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα νέων Κ-16 με προπονητές τους Θοδωρή Ελευθεριάδη και Νεκτάριο Πανταζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Παναγιώτου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναργειακου μας αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1997. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στη ομάδα της Ένωσής Ερμιονίδας και έπονται άλλες μεταγραφές.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Παναργειακου μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected