Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Τζόναθαν Λόπεθ!

Τζόναθαν Λόπεθ και Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξανά μαζί, αυτή τη φορά στον Απόλλωνα Πόντου!

Ο 36χρονος (16/04/1981) Ισπανός γκολκίπερ αφήνει τη Βέροια μετά από δύο χρόνια και θα αγωνιστεί στον ιστορικό Απόλλωνα, υπό τις οδηγίες ενός γνώριμου στον ίδιο προπονητή.

Με τη “βασίλισσα του Βορρά” αγωνίστηκε σε 65 παιχνίδια στη Super League ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Χετάφε, Μπούργκος, Ροκέτας, Αλμπαθέτε, Κόρντοβα, Βαλένθια Β, Οβιέδο και Νουμάνθια

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Απόλλων Πόντου καλωσορίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Jonathan Lopez στη‎ν οικογένειά μας. Έχουμε την βεβαιότητα πως το ήθος, η προσωπικότητα και οι αθλητικές ικανότητές του θα συμβάλλουν στην επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Ο 36χρονος Ισπανός τερματοφύλακας (γεννημένος 16 Απριλίου 1981) που έχει αγωνιστεί στην χώρα του σε Βαλένθια, Αλμπαθέτε, Ροκουέτας, Μπούργκος, Χετάφε και στην Βέροια, στο πρωτάθλημα της Super League, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ήρθα στον Απόλλωνα διότι έχω εμπιστοσύνη στον κ. Καλαϊτζίδη, δεύτερον επειδή η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Super League και τρίτον επειδή ο Απόλλων βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδα, στην οποία να είμαι χαρούμενος να παίζω ποδόσφαιρο κι αυτό να μου δίνει ικανοποίηση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected