Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Αετός” ο Παυλίδης!

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αετός Ορφανού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Παυλίδη.

Όπως αναφέρει το xronometro, ο 28χρονος μέσος ήταν στο στόχαστρο της ομάδας του Οφρυνίου εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Δραμινό στόπερ να επιλέγει να παραμείνει στον 1ο όμιλο, αν και είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ακόμη κι από ομάδες της Κρήτης.

Ο Παυλίδης είναι γεννημένος στις 13/5/1989. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανδραμαϊκό, τον Κεραυνό Κρηνίδων, στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Ζακυνθιακό, την FC Serres, την Ερμιονίδα, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης.

Εκεί, ξεκίνησε βασικός τη σεζόν, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) τον κράτησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αν και επανήλθε δυνατός, βγάζοντας το προπονητικό κομμάτι με την ομάδα του Νέστου μετά την άνοιξη. Οι άνθρωποι του Αετού πιστεύουν στην αξία του και ότι θα βοηθήσει τον σύλλογο με την μακρά εμπειρία του στη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Μηνά Πτηνόπουλου, ο Αετός θα κινηθεί για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected