Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία ακόμη αποχώρηση στους “πράσινους”, στον ΑΟ Καρδίας ο Βελισσάρης

Tο «κύμα» αποχωρήσεων συνεχίζεται στον Παναρκαδικό με τον Γιώργο Μπίσσια να αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι και να βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προορισμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal, οι δρόμοι του Γιώργου Μπίσσια με τον Παναρκαδικό χωρίζουν και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μέρος του κορμού της ομάδας των τελευταίων χρόνων αποχωρεί από τους πράσινους.

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Παναρκαδικό έχοντας μια γεμάτη πορεία με την ιστορική ομάδα της Τρίπολης φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι σε μια δύσκολη οικονομικά και διοικητικά περίοδο για τον σύλλογο.

Ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα είναι το γκολ του στο φινάλε του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας με την Δόξα Μεγαλόπολης που χάρισε τον τίτλο στο τριφύλλι τον Φεβρουάριο του 2016.

Πλέον ο Γιώργος Μπίσσιας μετά την τετραετή παρουσία του με τον Παναρκαδικό στην Γ’ Εθνική κατηγορία είναι ελεύθερος και έτοιμος να εξετάσει τις επιλογές του αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Στον ΑΟ Καρδίας ο Βελισσάρης

Τον ταλαντούχο 21χρονο Λάζαρο Βελισσάρη που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό απέκτησε ο ΑΟ Καρδίας.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, ο μέσος είχε μια γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με το “τριφύλλι” και μετακομίζει από τον τρίτο όμιλο στον πρώτο και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ΑΟ Καρδίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected