Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Ποδαρικό” στις ανανεώσεις!

Κάτοικος Πύλου θα συνεχίσει να είναι ο Άγγελος Γεωργιόπουλος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Τσικλητήρα και για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική!

Όπως αναφέρει το sport365, ο 22χρονος μέσος αποτέλεσε χειμερινό απόκτημα των “κοκκινόμαυρων” από τον Πάμισο Μεσσήνης και με την παρουσία του στον δεύτερο γύρο είχε σημαντική συμβολή στην επίτευξη της παραμονής, δίνοντας πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά.

Με τον Τσικλητήρα έπαιξε σε 13 ματς και σημείωσε 2 γκολ ενώ με τα χρώματα του Πάμισου στο ξεκίνημα της σεζόν, σκόραρε πέντε φορές. ‘

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Διαγόρα Κοπανακίου και ακολούθησαν Εράνη Φιλιατρών, Καλαμάτα, Παναυπλιακός, Αιολικός, Βύζας Μεγάρων, Κυπαρισσία και Πάμισος.

Ο Γεωργιόπουλος έγινε ο πρώτος που ανανεώνει από το περυσινό ρόστερ από το οποίο έχουν αποχωρήσει οι Γραμματικόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κερμενίδης, Κυριαζόπουλος. Ο Τάσος Καραλής έχει μιλήσει με όλους τους υπόλοιπους και τα προσεχή 24ωρο αναμένονται και οι υπόλοιπες ανανεώσεις αλλά και οι πρώτες μεταγραφές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected