Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα ερυθρόλευκα Χατζόγλου και Καρβούνης

Σήμερα υπήρξε κάποια ανακοίνωση, ωστόσο τόσο ο Χατζόγλου όσο και ο Καρβούνης υπέγραψαν και αποτελούν και τυπικά μέλη του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Τάσος Χατζόγλου έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την τριετία 2011-14 στη Β’ Εθνική, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Πανηλειακό και Θεσπρωτό. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς και πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό, για να συνεχίσει στη Νίκη. Έχει 64 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με ένα γκολ και 11 ματς στη Γ’, όλες τη σεζόν που τελείωσε, επίσης με ένα γκολ, αυτό που πέτυχε για λογαριασμό της Νίκης στο ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Επίσης έχει παίξει και τέσσερις φορές στο Κύπελλο Ελλάδας με τα Γιαννιτσά.

Ο 21χρονος ακραίος Κώστας Καρβούνης έπαιξε σε 20 αναμετρήσεις με τον Δωτιέα Αγιάς το 2015-16, αλλά φέτος στα Χανιά δεν πήρε καθόλου χρόνο. Είναι παίκτης με μεγάλη ταχύτητα και θέλει φέτος να ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, έντονη φημολογία υπάρχει για συμφωνία με τον Φώτη Καραγκιολίδη, που αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει την πιο ηχηρή μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους, αφού ο πανύψηλος γκολκίπερ έχει περάσει από Ατρόμητο, ΑΕΚ, Καλλονή και πέρσι ήταν στη γερμανική Renden.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected