Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κιτρινόμαυρα ο Σίμωσης

Μπορεί διοικητικά ενεργά να έχει ασχοληθεί τα τελευταία δυο χρόνια ωστόσο ο Διονύσης Πανταζής δείχνει ότι μαζί με τους συνεργάτες του προχωρούν σε στοχευμένες επιλογές.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, η θέση του κυνηγού αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα πέρυσι του Φωστήρα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας… χτύπησαν διάνα και κατάφεραν να φέρουν στον Ταύρο έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή με πλούσιες αρετές και βιογραφικό που σπανίζει.

Η αναφορά μας γίνεται στον ακραίο επιθετικό που μπορεί να καλύψει και θέση στην αιχμή του δόρατος, Γιάννη Σίμωση.

O 26χρονος Ελληνοαυστραλός επιθετικός γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1991 στην Εύβοια και ήδη από νεαρή ηλικία, οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν ξεχωρίσει τις ικανότητες του με αποτέλεσμα να τον εντάξουν στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο ίδιος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους “κυανέρυθρους” ενώ λίγο αργότερα μεταγράφηκε στον Πανθρακικό και στην Κέρκυρα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η γερμανική Μπουργκχάουσεν ενώ έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναργειακό, Ιάλυσο, Αιολικό, Ταμυναϊκό και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τα χρώματα της Αδελαΐδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected