Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Μέσα σε κλίμα αναμονής και με έντονα τα χαρακτηριστικά της αβεβαιότητας για την τελική κατάληξη στο θέμα της κατηγορίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η προετοιμασία των παικτών της Δόξας για το νέο πρωτάθλημα.

Υπό άλλες συνθήκες και με την παρουσία του Γιάννη Μπύρου στο τιμόνι, η εικόνα σε αυτή την πρώτη προπόνηση θα ήταν πολύ διαφορετική. Μια ματιά στην αντίστοιχη περσινή και στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε βγάζει αμέσως την διαφορά.

Ωστόσο, τίποτε δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενα απαξίωσης, παρά τον λίγο κόσμο που αψήφησε την ζέστη για να παρακολουθήσει από κοντά τα πρώτα αλλά λιγοστά μεταγραφικά αποκτήματα που έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής ο σύλλογος.

Το χειρότερο που μπορεί να καταγραφεί είναι η κούραση του κόσμου αλλά και των ανθρώπων της Δόξας από όλη αυτή την καλοκαιρινή αναμονή και το θολό τοπίο σε ότι αφορά το αν η ομάδα θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Την αγωνία και τον διακαή πόθο για άνοδο του μεγαλοχορηγού ασπάζονται όλοι μέσα στο δραμινό στρατόπεδο καθώς αυτό ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο στις κερκίδες του γηπέδου όσο και σε κάθε ποδοσφαιρικό στέκι της Δράμας.

Η αναμονή θα διαρκέσει λίγες μόνο μέρες ακόμη. Αρκετές όμως για να κορυφώσουν την αγωνία όλων μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού την Παρασκευή, τελευταία μέρα της υποβολής συμμετοχών στην δεύτερη κατηγορία, θα είναι όλα σαφώς πιο ξεκάθαρα.

Βέβαια από την άλλη ο Άγγελος Διγκόζης με το επιτελείο μπήκαν κανονικά σε ρυθμούς δουλειάς. Δυστυχώς το έμψυχο υλικό που έχει στην διάθεση του είναι πολύ μικρό σε αριθμό μιας και η κατηγορία θα καθορίσει την ποιότητα και το επίπεδο των παικτών που θα διαθέτει για την συνέχεια.

Πέρα από όσους ήδη ανακοινώθηκαν, νεοαποκτηθέντες και παραμένοντες, ο Διγκόζης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια εξάδα παικτών από την ομάδα της Δόξας «Αντώνης Καστρινός» από το τοπικό πρωτάθλημα που αποτελεί το φυτώριο της μεγάλης ομάδας. Οι δοκιμές αυτές θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι την Παρασκευή με εναλλαγές προσώπων για μια εμπεριστατωμένη εικόνα του υλικού που υπάρχει αυτή την στιγμή για την υποστήριξη της ομάδας.

Υπήρχε η πληροφορία για δοκιμή κάποιων ξένων, κυρίως βραζιλιάνων που όμως τελικά δεν έγινε και ίσως με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζητήθηκε να γίνουν, να μην υπάρχει λόγος να συμβούν.

Ο Σπύρος Χριστόπουλος είχε την δυνατότητα να δει πέρα από τον 18χρονο που ήδη ανήκει στην Δόξα, δύο ακόμη τερματοφύλακες.

Οι προπονήσεις και ο δοκιμές θα συνεχιστούν μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας που η ομάδα θα ανηφορήσει για τον Βώλακα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, αναμένεται να ακολουθήσουν τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα με τα οποία είναι σε συνεχή επικοινωνία ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας, Νίκος Ιωσηφίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected