Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” στη Σπάρτη!

Τρεις ακόμη παίκτες ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕ Σπάρτη, που πήρε…φόρα για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι!

Πρόκειται για τους Διονύση Μπέλη (26/07/1992, μέσος) από την Καλλιθέα και παλαιότερα στο ΑΟ Περιστέρι, Έρικ Ουόρντεν (13/12/1992, επιθετικός) επίσης από την Καλλιθέα με θητεία σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Φωκικό και Ταβόγκα Τσιμόντζι (26/08/1988, μέσος) από την ΑΕΚ Ζακακίου, με πρότερη θητεία σε Πλατανιά, Ηρακλή Ψαχνών

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Διονύση Μπέλη, ο οποίος τα τελευταία τρία αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, καταγράφοντας 65 συμμετοχές και 9 γκολ στη Football League. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Έρικ Ουόρντεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Καλλιθέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Tawonga Chimodzi, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά και πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο και την ΑΕΖ Ζακακίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected