Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Φορά τα κίτρινα ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Μια ακόμα μετεγγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Εργοτέλης, ενώ παράλληλα ο Τάκης Γκώνιας θα δοκιμάσει δυο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με το grandsport, ο 20χρονος μέσος Γιώργος Αγγελόπουλος είναι κοντά στο να γίνει παίκτης του Εργοτέλη, ενώ από το «μικροσκόπιο» του προπονητή του θα περάσουν ο γνωστός μας από τη θητεία του στην κρητική ομάδα στο παρελθόν Ζαν Κούρτι, όπως και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κατσιμήτρος.

Ο Αγγελόπουλος είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας Κάτω των 20 του ΠΑΟ και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εργοτέλη, όπου αναμένεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Είναι γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1997 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τόσο ως ανασταλτικός, όσο και ως επιτελικός χαφ.

Ο Ζαν Κούρτι είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της Κρήτης, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει (δις) τη φανέλα του Εργοτέλη, ενώ έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, αλλά και του Ερμή Ζωνιανών στον οποίο ήταν μέχρι τώρα. Τον 23χρονο μέσο θα τον παρακολουθήσει στο Καρπενήσι ο Τάκης Γκώνιας, όπου και θα αποφασίσει το αν θα τον κρατήσει στην ομάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τον 20χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Κατσιμήτρο. Γεννημένος την 1η Ιουλίου 1997 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ομάδες υποδομής του ΟΣΦΠ, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Πέντε συμμετοχές με την Κ17, δύο με την Κ18 και άλλες δύο με την Κ19 της χώρας μας. Το 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες μετεγγραφικές εκκρεμότητες, μόλις η νεοσύστατη ΠΑΕ πάρει τον απαραίτητο αριθμό μητρώου και εκδώσει τα επαγγελματικά της συμβόλαια, αυτά τα υπογραφούν από τους ξένους παίκτες που έχει ήδη κλείσει. Συγκεκριμένα πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές από τη Λιρς και έναν από τη Γουέντι Ντέγκλα, τις άλλες δυο ομάδες που είναι υπό την ιδιοκτησία του Μάγκετ Σάμι.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Γιάννη Μπουτσάκη, για τον οποίο ο Εργοτέλης έχει κάνει πρόταση στον ΠΟΑ, από τον οποίο περιμένει την τελική του απάντηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected