Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Και Σταματάκο και Αγγελόπουλο!

Μία μεταγραφή που ουσιαστικά είχε ολοκληρωθεί αλλά έμεναν τα τυπικά (σ.σ. Γιώργος Αγγελόπουλος) και η σημερινή του Νίκο Σταματάκου, είναι οι νεότερες του Εργοτέλη.

Ο πρώτος θα αγωνιστεί τελικά ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό ενώ ο Σταματάκος (01/01/1992), μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πέρσι στην Καλλιθέα (31 συμμετοχές, 6 γκολ) και παλαιότερα σε ΑΟ Χαλκίς και Απόλλωνα Ερέτριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Δυο νέα πρόσωπα βρίσκονται από σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι όπου και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας η οποία ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο λόγος για τον επιθετικό χαφ Νίκο Σταματάκο (γεννηθείς 01/01/92) που κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν φορούσε την φανέλα της Καλλιθέας.

Το δεύτερο νέο πρόσωπο είναι ο 20χρόνος (25/02/97) Γιώργος Αγγελόπουλος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό υπό την μορφή δανεισμού. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή τόσο ως ανασταλτικός όσο και ως επιτελικός χαφ.

Εν τω μεταξύ στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας ο οποίος έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό πέρσι ήταν στην Κύπρο και την ομάδα της Ανόρθωσης τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τάκη Γκώνια και εφόσον πείσει θα αποκτηθεί

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση. Παράλληλα ο Τάκης Γκώνιας μίλησε στους παίκτες αναλύοντας τους τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλεύουν. Από αύριο οι παίκτες μπαίνουν σε φουλ ρυθμό με διπλές καθημερινές προπονήσεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected