Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο προσθήκες στον Απόλλωνα

Μπορεί τα αδέρφια τους να έχουν κάνει ή να κάνουν καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο και οι ίδιοι αρκετά πιο μικροί σε ηλικία κάνουν την δική τους προσπάθεια και πλέον θα ανήκουν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Όπως αναφέρει το serressport, ο Ματίγια Τάντιτς (φωτ) και ο Γιάννης Κουτζαβασίλης εντάσσονται στο ρόστερ της Σερραϊκής ομάδας, τίθενται στην διάθεση του Παύλου Δημητρίου και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά.

O 20χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε 8 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν, ωστόσο φέτος και λόγω των περιορισμών στις θέσεις των ξένων πολύ δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και προτίμησε και ο ίδιος να αλλάξει… γειτονιά για να παίξει και να δείξει τις ικανότητες του.

Από την άλλη ο 21χρονος αμυντικός Γιάννης Κουτζαβασίλης επιστρέφει στην ομάδα του Απόλλωνα, καθώς παρότι είχε ανακοινωθεί η ανανέωση του στην Ελπίδα Σκουτάρεως τελικά θα βρεθεί αντίπαλος της στον 1ο όμιλο. Αυτή την φορά επιστρέφει με ακόμη περισσότερες εμπειρίες έχοντας κατακτήσει πέρυσι και το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Τέλος στον Απόλλωνα ετοιμάζουν ακόμη μία κίνηση αναζητώντας έναν ακόμη έμπειρο παίκτη για να ενισχύσει το ήδη δυνατό ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected