Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γιαμαλίδης και Τριανταφυλλόπουλος στην Αλεξάνδρεια!

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” του Φίλιππου Αλεξάνδρειας!

Οι “πράσινοι” προχώρησαν στην απόκτηση των Θωμά Γιαμαλίδη και Βασίλη Τριανταφυλλόπουλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με τον Μακεδονικό Φούφας και σήμερα (31/8) ολοκληρώθηκε και τυπικά η ένταξη τους στον Φίλιππο.

Ο πρώτος είναι 21 ετών (03/02/1996), αμυντικός με καταγωγή από την Κατερίνη και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ενώ έχει παίξει στο παρελθόν σε Πιερικό, Πανιώνιο, Βατανιακό και Θερμαϊκό Κορινού.

Την ίδια ώρα, επιστρέφει στην Ημαθία το “πουλέν” του Νίκου Αναστασόπουλου! Ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (30/08/2000) μεσοεπιθετικός από τον Λουτρό, αναδείχτηκε μέσα από τον τοπικό Ολυμπιακό με προπονητή τον πρώην πλέον προπονητή των “ερυθρολεύκων” ενώ πέρσι μεταγράφηκε στην Κέρκυρα όπου εντάχθηκε στν Κ17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Θωμά Γιαμαλίδη και Βασίλη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο πρώτος είναι 21 ετών (03/02/1996), αμυντικός και επιστρέφει μετά τη θητεία του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πιερικό, Πανιώνιο (2014/2015), Βατανιακό (Γ Εθνική ως επαγγελματίας) και Θερμαϊκό Κορινού.

Ο Βασίλης είναι 17 ετών (30/08/2000) μεσοεπιθετικός και είναι η επιλογή του Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος και τον ανέδειξε μέσα από τον Ολυμπιακό Λουτρού. Την περσινή σεζόν απέκτησε σημαντικές παραστάσεις αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 με τα χρώματα της Κέρκυρας.

Θωμά και Βασίλη σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας και σας ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected