Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα βρήκαν Γάλλοι και Πορτογάλοι, ταξιδεύει για τις υπογραφές ο Μητρογκόλ!

Μετά από δύο γόνιμα χρόνια στην Λισσαβόνα και την Μπενφίκα, ο Κώστας Μήτρογλου αλλάζει γειτονιά και αράζει στο λιμάνι της Μασσαλίας!

Όπως αναφέρει το SDNA, το ασφυκτικό πρέσινγκ της Μαρσέιγ τελικά καρποφόρησε πριν από λίγο, αφού η Μπενφίκα έδωσε την τελική της συγκατάθεση για την παραχώρηση του Έλληνα σέντερ-φορ!

Μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις και πολλές προτάσεις που έπεσαν στο κενό, τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή σε μία περίπλοκη συμφωνία που συνολικά που μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Αναλυτικά, η Μαρσέιγ θα δώσει άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 50% των αθλητικών δικαιωμάτων του Μήτρογλου, ο οποίος αν δεν πωληθεί την επόμενη διετία από τον γαλλικό σύλλογο, τότε η Μαρσέιγ θα καταβάλλει άλλα 12,5 εκατομμύρια ευρώ στους Λουζιτανούς.

Σε ότι αφορά τον Μήτρογλου θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με απίστευτες συνολικές απολαβές ύψους 10,8 εκατομμυρίων ευρώ, σαφώς υψηλότερες από αυτές που είχε στην Πορτογαλία.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι και πετάει για Μασσαλία, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected