Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Το ‘ΟΚ’ της FIFA για Ζαμπράνο!

Θετική έκβαση είχε η… περιπέτεια του ΠΑΟΚ με τον Κάρλος Ζαμπράνο λόγω της ολιγωρίας της Ρούμπιν Καζάν στο φινάλε των μεταγραφών!

Σε στάση αναμονής ήταν μέχρι πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεδομένου πως περίμενε την θετική απάντηση από την FIFA για να εγκριθεί ο δανεισμός του Κάρλος Ζαμπράνο στον ΠΑΟΚ, μετά την αργοπορημένη αντίδραση της Ρούμπιν Καζάν στην ανταλλαγή των εγγράφων.

Όπως αναφέρει το SDNA, η FIFA άναψε το πολυπόθητο -για τον Δικέφαλο- «πράσινο» φως για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, πράγμα το οποίο σημαίνει πως ο Περουβιανός στόπερ θα φορέσει τη νέα σεζόν την φανέλα του Δικεφάλου, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί παράλληλα και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το… θρίλερ της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή από την Ρούμπιν Καζάν άρχισε από εχθές (31/8), με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να παίρνουν το δικό τους ρίσκο στην συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση. Και αυτό γιατί, με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος του Δικεφάλου, ο ΠΑΟΚ έκλεισε άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες με τον Ζαμπράνο και το μόνο που απέμενε ήταν η θετική απάντηση των Ρώσων στην σχετική ανταλλαγή εγγράφων.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρούμπιν Καζάν έδειξαν ολιγωρία στα αντακλαστικά τους και το θέμα μεταβιβάστηκε στην FIFA καθώς έπρεπε με την σειρά τους να αποφανθούν πως ο δανεισμός και η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών έγινε εντός χρόνου. Ο Ζαμπράνο και οι εκπρόσωποι του αποχώρησαν από την Τούμπα λίγο μετά τις 00.30, με συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, περιμένοντας σήμερα τα… ευχάριστα.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, η FIFA διαβεβαίωσε τον ΠΑΟΚ πως η υπόθεση κλείνει θετικά και δεν αποκλείεται από ώρα σε ώρα να ανακοινώσουν το τελευταίο τους «χτύπημα»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected