Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ένας ήρθε, ένας έφυγε στα ‘Λιοντάρια’!

Αγώνας δρόμου χθες, 31 Αυγούστου, για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός που τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και στη συνέχεια να προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το serresgoal, δεκαέξι (16) ήταν τα δελτία που εκδόθηκαν και ανάμεσά τους δεν αυτό του Ιρανού Μόμπιν Ντοράγκι γεγονός που δείχνει ότι ο Ιρανός δεξιός οπισθοφύλακας αποχωρεί από τον σύλλογο. Η παραπάνω εξέλιξη βάζει STOP και στην υπόθεση του αδελφού του που αναμενόταν στις Σέρρες αυτές τις ημέρες.

Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών την προσεχή Κυριακή αναμένεται στις Σέρρες ο Γάλλος, Λάντο Τζέσι Φουσού, για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των Λιονταριών, αφού μετά την εξεύρεση χρημάτων πείστηκε να συνεχίσει στον Πανσερραϊκό.

Και με τους δανεικούς του ΠΑΟΚ υπήρξε ζήτημα, αφού θα συνεχίσουν στα Λιοντάρια μόνον ο Στέλιος Πόζογλου και Τιμόθεος Τσελεπίδης, αφού ο Γιάννης Τσολακίδης που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ αλλά και ο Φώτης Κωνσταντίνου δεν θα φορέσουν την κόκκινη φανέλα.

Τέλος αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού. Άλλωστε το ρόστερ του συλλόγου αυτή τη στιγμή είναι μικρό (16 παίκτες) και αφού λύθηκε το «αγκάθι» με το οικονομικό γίνεται ένας αγώνας δρόμου να βρεθούν παίκτες (ηλικίας κάτω των 23 ετών) για να ενισχύσουν το σύλλογο. Κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα το Δεκέμβριο με την προϋπόθεση βέβαια πάντα να έρθουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η ομάδα είναι πιθανό να πάει στο Βώλακα για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected