Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Άρης – Βέροια 4-0

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Άρης επικράτησε με σκορ 4-0 της Βέροιας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα Κυριακή (3/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Όπως αναφέρει το FL News, ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Μουμίν έδωσε στον Διαμαντόπουλο, αυτός άνοιξε το κοντρόλ, ο Πασάς έγινε αποδέκτης της μπάλας, πλάσαρε εύστοχα τον Γιαγκιόζη και άνοιξε το σκορ (1-0). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε δύο τα τέρματά της στο 40′. Ο Ο Κάσσος κέρδισε πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα και ο Διαμαντόπουλος από την άσπρη βούλα έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Δημήτρη Σπανού σημείωσε και άλλο γκολ. Ήταν στο 63′ όταν ο Παυλίδης από ασίστ του Ντούνη έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας περιορίστηκε την περισσότερη ώρα του φιλικού σε παθητικό ρόλο. Μόνο ένα σουτ του Λαζόπουλου στο 33′ που δεν απείλησε τον Αναγνωστόπουλο στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μια κεφαλιά του Ρούνεϊ που πέρασε άουτ.

Τελικά ο Άρης έβαλε και 4ο γκολ, στο 90′. Ο Μιλούνοβιτς με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. πολύ καλή εμφάνιση από τους «κίτρινους» του Δημήτρη Σπανού.

Συνθέσεις

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46′ Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82′ Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70′ Τσουμάνης), Δεληζήσης (70′ Μαραγκός), Τζανακάκης (82′ Νέτο), Νίκιτς (75′ Λώττας), Μουμίν (82′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (46′ Μπαργκάν), Κάσσος (46′ Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46′ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70′ Καπνίδης)

Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28′ Καραγιάννης). Έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected