Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η “πρώτη” του νέου αποκτήματος!

Στην Καλαμάτα βρίσκεται το τελευταίο απόκτημα της Καλαμάτας, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “μελανόλευκους” στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Σύμφωνα με το Sport365, o 23χρονος δεξιός μπακ έδειξε σε άριστη κατάσταση, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς πέρα από την δεδομένη αγωνιστική του ποιότητα, βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τους υπόλοιπους μιας και στη Βουλγαρία είχε ξεκινήσει επίσημους αγώνες με την Σλάβια Σόφιας, παίζοντας μάλιστα στα τέσσερα πρώτα ματς της “Πάρβα Λίγκα”.

Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται και οι Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Νίκος Κουρέλλας, ο οποίος άλλωστε πρόλαβε ν’ αγωνιστεί και στο ματς με τον Τσικλητήρα.

Η προπόνηση πλέον της Μαύρης Θύελλας έχει αποκτήσει έντονο συναγωνισμό και το επίπεδο έχει εμφανώς αλλάξει προς το καλύτερο με το Νίκο Ζαλίκα να βλέπει ικανοποιημένος διάθεση απ’ όλους. Το ευχάριστο είναι πως τόσο ο Καμινιώτης με τον Τσουλάκο που ήταν σοβαρότερα, όσο και οι πιο ελαφρά τραυματίες Γουερέ και Ρονκάτο ξεπέρασαν τα προβλήματα από το φιλικό με τον Τσικλητήρα και είναι πανέτοιμοι για το τεστ της Τετάρτης με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected