Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ενίσχυση στα χαφ!

Ο νεαρός ακραίος μπακ-χαφ, Παναγιώτης Μάραντος αποτελεί την τελευταία-αλλά όχι έσχατη- μεταγραφική προσθήκη του Τσικλητήρα.

Όπως αναφέρει το Sport365, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον ΑΟ Φαραί και στο διάστημα που δοκιμάστηκε στην Πόλο έπεισε το Νίκο Κακαλέτρη να του εμπιστευτεί μια θέση στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Ο Μάραντος αγωνίστηκε και στο πρόσφατο φιλικό του Τσικλητήρα με την Καλαμάτα (στην φωτ. μαρκάρει τον Γουερέ) με τον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί και στις δυο πλευρές της άμυνας.

Η ομάδα της Πύλου συνεχίσει την προετοιμασία με διπλές καθημερινές προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Οντσβόνγκ ενώ στην ομάδα έχει ενσωματωθεί ο Άγγελος Μπίζος μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων αλλά κι Κώστας Σβίγγος που έμεινε εκτός στο ματς με την Καλαμάτα λόγω τραυματισμού.

Ο Ολυμπιονίκης Θα δώσει νέο φιλικό το ερχόμενο Σάββατο στην Βάρδα με την τοπική ομάδα ενώ στην συνέχεια (13/9) υπάρχει ο αγώνας για το Κύπελλο Μεσσηνίας σε Κυπαρισσία ή Χώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected