Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναπάντεχη αποχώρηση του αρχηγού!

Ξαφνικό διαζύγιο είχαμε στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών με τον Κωνσταντίνο Κλή να αποχαιρετά για προσωπικούς λόγους την ομάδα.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Κλής ήταν από τους αρχηγούς της ομάδας και προοριζόταν και φέτος στο βασικό σχήμα από τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη, που θα πρέπει πλέον ξαφνικά να καλύψει ακόμα ένα κενό από τα πολλά που φαίνεται πως έχει φέτος η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών, με την μέτρια εικόνα που παρουσιάζει στα φιλικά ωστόσο της προετοιμασίας της.

Ο 23χρονος χαφ πέτυχε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε 21 συμμετοχές 2 γκολ και ήταν ο παίκτης που σκόραρε το «χρυσό» τέρμα της πρώτης ιστορικής νίκης της ομάδας των Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική επί του Εορδαϊκού.

Ο Κλής που φέτος θα μπει στο τέταρτο έτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, συνέχισε στο Καλαμάκι στην ΕΠΣ Αθηνών, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο στην Α’ Εθνική για να ακολουθήσει το Αιγάλεω σε Δ’ Εθνική, το Ρουφ, η Αγία Παρασκευή και ο Κεραυνό Πέρνης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι παίκτης ελεύθερος με τις ικανότητες του Κλή μόνο αδιάφορες δεν θα αφήσει ομάδες Γ’ Εθνικής, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected