Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Απόλλων Λάρισας – Άρης 1-1 (photos)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (9/9) φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άφησε υποσχέσεις για το νέο πρωτάθλημα της Football League καθώς ήταν καλύτερη των “κιτρινόμαυρων” οι οποίοι είναι και εκ των φαβορί για άνοδο στην Super League.

Ένα πολύ ζεστό απόγευμα στη Λάρισα και σε ένα δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, ένα φιλικό παρουσία 400 περίπου φιλάθλων, παρά το ότι ήταν Σάββατο και αρκετοί κάνουν τις τελευταίες τους βουτιές στις παραλίες. Παρών και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς μαζί με τον Νικόλαο Τσόγια και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσότσο, ενώ στις κερκίδες βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Κώστας Νεμπεγλέρας. Στην αναμέτρηση και ο άλλοτε προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος, μιας και ο γιος του αγωνίζεται στον Άρη, με τον παλαίμαχο τεχνικό να έχει θερμή χειραψία με τον προπονητή της λαρισινής ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αγωνιστικά ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο, η υπεροχή της λαρισινής ομάδας μέχρι το 35′ ήταν συντριπτική, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης οργανώθηκε καλύτερα και έφτασε στο 1-1 χωρίς όμως να απειλήσει τον Απόλλωνα. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού με το 1-1 να μην αλλάζει.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ε., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης, Λαμπρόπουλος, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Βουτσιάς. Έπαιξαν και οι: Κραβαρίτης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Μαυριάς, Αγρόδημος.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Μπαρκάν, Στεφάνοβιτς, Διαμαντόπουλος, Ντούνης. Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Μάντζαρης, Τσουμάνης, Μαραγκός, Νέτο, Κλιγκόπουλος, Πασσάς, Λώττας, Καπνίδης, Καλούδης, Μιλούνοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected