Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Νάουσας  7-0 (photos)

Δεν αντέχει σε κριτική το σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε με 7-0 της Δόξας Νάουσας, μιας ομάδα που ουσιαστικά συγκροτήθηκε από το μηδέν, με αρκετές προσθήκες και προσωρινό παίκτη-προπονητή (και αρχηγό σήμερα) τον Γιάννη Στογιάννο.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μάριο Αργυρόπουλο και Κώστα Κίτσα (τέσσερα και δύο γκολ αντίστοιχα) άνοιξε γρήγορα την “ψαλίδα” στο σκορ και στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 3-0.

Το πρώτο τέρμα σημείωσε στο 5ο λεπτό ο πρώην παίκτης της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, το οποίο ήταν και το πρώτο επίσημο του “δικεφάλου” στη φετινή σεζόν, για να έρθει στο 19′ το 2-0 από τον Κώστα Κίτσα.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Αργυρόπουλος “έγραψε” το 3-0, ενώ με την ίδια…φόρα ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για τους “ασπρόμαυρους” της Αλεξάνδρειας που με τέρματα των Κώστα και Θανάση Κίτσα, ανέβασαν γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο 5-0 (58′).

Τα δύο τελευταία γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Μάριος Αργυρόπουλος, που ξεκίνησε και φέτος με…άγριες διαθέσεις, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Παύλος Φωτιάδης, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, έχοντας παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Κιρμανίδη και Χριστοδούλου Κ.
Ιατρός Αγώνα : Τόλιος Θωμάς

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Α., Βασιλείου, Κίτσας Λ., Καρατάσιος (63′ Ζωγράφος), Φωτιάδης (71′ Πάτρας), Κίτσας Ν., Αργυρόπουλος, Κίτσας Θ., Κίτσας Κ.

Δόξα Νάουσας : Βασιλείου, Μάκης (46′ Τύψιος), Καϊμακάμης (46′ Βρούφτσης), Κάππας, Γιαννούλης Ρ., Γκογκόπουλος, Ψαθάς, Στογιάννος Γ., Παπανάνος, Γιαννούλης Δ., Ανθρακεύς.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected