Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Αλιάκμων Νησελίου 1-1, 7-6 πεν (photos)

Το πιο δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι της πρώτης μέρας του Κυπέλλο Ημαθίας, ήταν αυτό στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου.

Η ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι και ενώ στον κανονικό αγώνα τα βρήκε…σκούρα κόντρα στον Αλιάκμονα Νησελίου, ομάδα που κέρδισε πέρσι την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική.

Μια ομάδα βεβαίως με όλη τη σημασία της λέξεως, που χωρίς τυμπανοκρουσίες και ηχηρές μεταγραφές, κρατά τη συνοχή της κι αυτό το απέδειξε κόντρα στο Μακροχώρι. Φορώντας την πράσινη στολή και με τρεις σημαντικές απουσίες (Λίτσι, Τσιβούλας και Παράσχος), η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ χάρη στο τέρμα του Τσάκαλου.

Λίγο πριν, είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή απόκρουση (με τη βοήθεια του δοκαριού) από τον Σουροβίκη, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του Αλιάκμονα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός γκολκίπερ χρειάστηκε να προβεί στην απόκρουση του αγώνα καθώς μετά από δική του λάθος επαναφορά, ο Πιπιλιάρης βρέθηκε “φάτσα” με το 0-2 αλλά πρώην τερματοφύλακας της Ακαδημίας Βέροιας έπεσε στη γωνία και αποσόβησε το τέρμα.

δείτε τη φάση :

Ο Αλιάκμων κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το 79′ όταν ο Τσάκαλος υπέπεσε σε πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στον ρέφερι της συνάντησης κ. Λιόλιο.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μουρατίδης, οποίος νίκησε τον Ματράκα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στα τελευταία 15 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή (και ενώ οι “πράσινοι” έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμαραντίδη), το γκολ όμως που επιθυμούσαν δεν ήρθε και το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Το 1-1 παρέμεινε και μετά τα 30 λεπτά του έξτρα χρόνου για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στη “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι.

Μετά από 15 χτυπήματα και ενώ το σκορ ήταν 7-6, ο ρέφερι κ. Λιόλιος υπέδειξε προσποίηση του Τσολακίδη και έτσι το γκολ ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το Μακροχώρι να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Βοηθοί του κ. Λιόλιου ήταν οι κ.κ. Μαργαρίτης και Ρηγόπουλος.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : ΒΣουροβίκης, Ηλιάδης, Τσαουσίδης (73′ Βύζας), Γκιουλέκας, Σταματίου, Μουρατίδης, Χερίδης (60′ Σγούρος), Παπακωνσταντίνου Γ., Παπακωνσταντίνου Δ., Λουκίδης, Πίκος.

Αλιάκμων Νησελίου : Ματράκας, Τσολακίδης, Μηλώσης (72′ Τραϊανόπουλος), Τολιόπουλος, Αμαραντίδης, Ιασωνίδης, Τσάκαλος (116′ Καλαμπουκόπουλος), Ματόπουλος (78′ Γιδαρόπουλος), Πιπιλιάρης, Δούμας (76′ Γκίτι), Παναπακίδης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected