Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ένας ‘Ιταλός’ για τη Δόξα!

Στην Γ’ Εθνική και στη Δόξα Προσκυνητών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργίτης ταλαντούχος τερματοφύλακας με καριέρα και στην Ιταλία, Γιάννης Νικολίτσας.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Νικολίτσας έκανε το ντεμπούτο του με επιτυχία στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης, αγωνίζομενος και στα δυο 45λεπτα, δείχνοντας ότι θα δώσει μάχη για την θέση 1 με τον πολύπειρο, αλλά τραυματία Παναγιώτη Περτσα.

Ο ύψους 1.92 πορτιέρο αγωνιζόταν πέρυσι στον ιστορικό Παναυπλιακό και ξεκίνησε την καριέρα του από το Κουτσοπόδι Αργολίδας. Συνέχισε στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, και κατόπιν στην Προβερτσέλι στην Serie B΄ Ιταλίας, όπου ήταν ο 3ος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας και βασικός με την Primavera. Το επόμενο καλοκαιρι πήρε μέρος στην προετοιμασία της παιδικής ομάδας της Γιούβε σε φιλικά και στην προετοιμασία στην Ελβετία μαζί με τον διεθνή πια Τάσο Δώνη και τον πρωην του Πανθρακικού, Ηρακλή και πλέον του ΟΦΗ Άλμπερτ Ρούσσο (δεξιά φώτο), αλλά το ιταλικό «όνειρο» δεν συνεχίστηκε.

Επέστρεψε Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε στον Παναργειακό και κατόπιν στο Παναυπλιακό όπου έδωσε βάρος και στο διάβασμα, περνώντας γυμναστής στην Κομοτηνή και θα υπερασπίζεται πλεον την εστία των Προσκυνητών, ελπίζοντας με τις εμφανίσεις του να προκαλέσει ξανά το ενδιαφερον σκάουτερ από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected