Κατηγορίες
Football League

Τα 40 χρόνια είναι πολλά! (vid)

Μετά από κάτι λιγότερο από 40 χρόνια ο Νομός Άρτας θα έχει εκπρόσωπο στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία!

Ήταν η σεζόν 1978-1979 όταν η Αναγέννηση Άρτας έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στη Β’ Εθνική, σε μπαράζ παραμονής που διεξήχθη στη Ριζούπολη, όπου γνώρισε την ήττα και το υποβιβασμό από τη Βέροια με σκορ 1-0. Σήμερα μία άλλη αρτινή ομάδα, η ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν που για διάφορους λόγους δεν κατάφερε στο νήμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ως δευτεραθλήτρια και μετά την αποχώρηση από τη Football League, πρώτα του Αγροτικού Αστέρα και σήμερα του Ηρακλή και επίσημα, κέρδισε την άνοδο στη δεύτερη σε τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σήμερα δικαιώθηκαν οι κόποι του βασικού χρηματοδότη της ομάδας, Οδυσσέα Δράκου αλλά και των συνεργατών του, που σε καμία περίπτωση παρά την απογοήτευση τους τρεις συνεχόμενες σεζόν δεν τα παράτησαν και ακόμα και φέτος αν η ομάδα δεν δικαιωνόταν, είχαν καταφέρει να χτίσουν ακόμα μία ομάδα που στόχο θα είχε την άνοδο στη Football League. Από σήμερα μπορούν να ονειρεύονται το μέλλον της ομάδας σε μία επαγγελματική κατηγορία, η οποία όμως θα ξεκινήσει με αρκετές δυσκολίες, καθώς θα πρέπει να οργανώσουν την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε η ομάδα της Β’ Εθνικής να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα. Βέβαια όλα αυτά από αύριο, σήμερα έχουν δικαίωμα να πανηγυρίσουν για την επιτυχία της ομάδας τους.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ήταν στο γήπεδο για την καθιερωμένη προπόνηση και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του μπαράζ, όταν ανακοινώθηκαν από τους υπεύθυνους της ομάδας τα χαρμόσυνα νέα. Το artagoal.gr βρέθηκε στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων και κατέγραψε τους πρώτους πανηγυρισμούς των παικτών (βίντεο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected